Hur kontaktar jag Holiday Lettings?

Till att börja med kan du se efter om din fråga har besvarats här i hjälpcentret. Skriv ett nyckelord i sökfältet för att få de mest relevanta sökresultaten eller använd navigeringsvalen till vänster på skärmen.

För gäster
I de flesta fall kan ägaren/chefen på boendet som du vill boka – eller redan har bokat – svara på dina frågor. Du kan skicka ett e-postmeddelande till dem genom formuläret i deras annons.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta oss här.

Våra öppettider är:
Mån–fre: kl. 9.00 – 17.30